Memanah Popularitas

Memanah Popularitas

Target Memanah Tuwuh ing Popularitas

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Target Memanah Tuwuh ing Popularitas

January 02, 2018 7

Target memanah yaiku jinis panah sing paling misuwur. Toksilik toxophilite kanggo olahragawan Olimpiade nyedhiyakake jam tembak busur panah memusatake kanggo nyedhiyani game. Target memanah dipisahake dadi rong struktur, konvensional lan 3D. Kanggo sisih paling, bowmen njupuk nomer bolt tartamtu liwat pemisahan tartamtu menyang adil karo 10 dering. Kanggo wektu sing suwe iki akeh dhuwit kelas donya nanging wis ndeleng munggah ing ngendi wae ing pungkasan taun pungkasan. Iku gedhe kanggo ngeculake vitalitas repressed ing domain kalem. Memanah minangka game berbahaya sing ndadekake pangertosan sing luwih gedhe ngetokke fokus kanthi tepat. Memanah dipoles ing jero utawa njaba donya.

Target Memanah

Ing target panandha, target didadekake fokus ing pamisahan sadurunge. Ancamane wis ngirangi dering (emas, abang, biru, kontras dhuwur) lan saben dering dadi fokus. Toxophilite njupuk busur panah ing summon lan kabeh ngumpulake bolts saka dislametake ing wektu sing padha. Umumé, gerbang recurve digunakaké ing wektu sing padha, ing pungkasan wektu, pemandhangan wis dileksanakake kanggo pemanfaatan busur majemuk.

Sebagéan gedhé bowmen diwiwiti kanthi nggunakake gandhewo recurve sing duwe kayu, alumunium, utawa karbon. Ing jagung Martin Jaguar Recurve minangka salah sawijining pilihan utama. Iku paling tithik lan nemen, lan nduweni adaptabilitas luar biasa kanggo ngurus kanggo voyaging. Pucuk arloji alus iki nduweni kualitas lengkap lan apik. Ana ruang lingkup asisten gedhe kanggo nyelehake gandhewo recurve saka pemandangan gulung lan clickers, kanggo bobot tangkap lan stabilizers.

Field Archery - Nambah Terrain to the Target

Panahan lapangan digelar ing wilayah undulating lan bowmen pindah watara ing klumpukan papat. Ing saben obyèk, toxophilite tetep kanthi sikil timbal tumuju marker lan, contingent marang oposisi, padha njupuk pemisahan sing wis ditakdirake sadurunge utawa kudu ngadili pemisah kanggo awake dhewe. Saben obyèk nuduhaké tèks sulih alternatif sing nggunakake deterjen karakteristik sing ditemokaké ing bumi.

Bowmen ora diwatesi karo busur busur ing lapangan lapangan. Akeh sing nggunakake gandhewo senyawa, kayata, Martin Cheetah M2 Pro NG1. Gandhewung iki nduweni kekuatan, kecepatan lan deftness kanthi eksekusi gedhe ing biaya moderat. Kanthi nyebapake busur busur lan busur majemuk saben taun kasedhiya, tim kasebut ngemudheni ascent ing pamain olahraga.

Nglampahi loro utawa telung jam ing sebaran moto lan kabeh stress sampeyan bakal dadi sejarah kuna. Ing acara sing ana saingan sampeyan perlu, banjur ana sudhut jinis sudhut panah kanggo nglampahi wektu penting ing.
Read More